Over

 

Interesse voor landbouwmachines begon al vroeg bij mij. Toen ik 3 jaar oud was verhuisden we van Lier naar het West-Vlaamse Watou. De kleuren leerde ik kennen door de passerende tractoren van alle slag en soort. Uiteindelijk kende ik alle kleuren en wou ik meer dan alleen kijken naar die machines. Op 7 jarige leeftijd kreeg ik voor het eerst de kans om in zo een trekker te zitten. Vanaf toen versleet ik veel uren naast de bestuurder. Ik kon uren aan één stuk gewoon voor mij uit zittenstaren, wat de temperaturen ook waren. 12 augustus 2008 is een datum die ik nooit zal vergeten, voor het eerst in mijn leven mocht ik een tractor zelf besturen. Sinds die dag groeide mijn verlangen om zelf landbouwer te worden. Al gauw kwam ik in aanraking met veel meer facetten in de sector, zoals melkvee teelt, melktechnieken, voederwinning en veel meer. Toen besloot ik ook om voor de landbouwrichting te kiezen in VTI Poperinge. Dagen, weken, maanden en jaren verstreken, maar mijn hart voor landbouw bleef groeien. Zo besloot ik 30 April 2015 om agro-fotograaf te worden. Ik wou de wereld tonen hoe landbouwers en loonwerkers zich dag en nacht inzetten om voedsel voor ieder mens op aarde te voorzien. Door de vele vooroordelen over landbouwers was en is het niet gemakkelijk om landbouwers in een beter daglicht te zetten. De droom om ooit zelf een landbouwbedrijf op te richten blijft, maar in praktijk bijna niet haalbaar door de hoge opstartkosten. Toch blijf me inzetten om deze droom stuk voor stuk waar te maken. Op dit moment krijg ik veel kansen van fabrikanten, constructeurs en dealers om mij in de wereld van de landbouwmechanisatie te verdiepen. Interviews, testen en reviews mag ik maken om deze merken te promoten zowel via sociale media als via mijn website.

Fotografie en promotie van landbouwmachines is onze dagelijkse taak, daarom investeren wij als geen ander in het bij houden van vernieuwing op de markt van de landbouwmechanisatie wereldwijd.

 

Dank aan …..

Hiermee wil ik mijn buur danken die dagelijks het geduld had en heeft om mij de stiel te leren. Ook mijn ouders wil ik via deze manier danken die mij steeds de vrijheid gaven om te gaan leren.
Als laatste wil ik de bedrijven en mijn volgers bedanken voor vertrouwen en de steun de laatste jaren.

 

.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s