10e DUALLINER rolt van de band bij DEZEURE

DEZEURE is al jaar en dag gekend als innovatieve en vooruitstrevende constructeur van aanhangwagens voor landbouw en industrie. Bij DEZEURE staat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel en dat zie je ook weer bij de DUALLINER.

DEZEURE zocht naar een alternatief voor de “wachtbak” een container die als mestbuffer dient en die mest naar de sleepslangbemester pompt. De wel gekende wachtbak is een te beperkt product dacht DEZEURE en zocht een oplossing. In 2016 bouwde DEZEURE dan de eerste DUALLINER, dit was er een voor Loonwerken Johan MARREEL. De DUALLINER is een 24 kubieke meter grote mengmestwagen die ook mest kan doorpompen naar de sleepslangbemester verder in het veld, met als bijkomend voordeel dat deze in enkele seconden omgebouwd kan worden tot transport wagen. DEZEURE vormt het ideale rendement door het gebruik van tot maar liefst 3 soorten pompsystemen. Namelijk de vacuum / verdringerpomp 6m³ en centrifugaalpomp. Uniek is dat er een extra booster op de centrifugaalpomp kan geplaatst worden voor een nog hoger rendement. Daarnaast kan men ook nog kiezen voor turbovullers/lossers. Naast het 24 000l grote mest vat is er ook optioneel een water reservoir van 4000l. Iedere bandensoort kan geplaatst worden, zowel de transportbanden als de veldbanden tot 800/60 R 32.

Wij bezochten 4 tevreden gebruikers van de DEZEURE DUALLINER. Dank voor de medewerking aan: Loonwerken Johan Marreel, Leuridan agrologistics, Mesttransport Martijn Van Hove en Loonwerken Meuleman-Pollet

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s