VENIERI zet voet aan wal in de BeNeLux

De Lille NV, exclusief invoerder van MERLO voor de BeNeLux, verruimt hun aanbod met wielladers. Eind 2017 werd De Lille NV invoerder van VENIERI, Italiaanse fabrikant van wielladers. De Lille biedt al jaren een uitgebreid gamma aan verreikers voor landbouw en industrie. Toch ontbrak iets in ons gamma vertelt zaakvoerder Stijn De Lille. Een specifieke groep gebruikers kiest voor verreikers, terwijl anderen de voorkeur geven aan wielladers.
Met deze gedachte begon de zoektocht naar een partner. VENIERI was dan ook de geschikte kandidaat, ervaring en bewezen kwaliteit waren de vereisten. Al van 1962 is VENIERI actief als constructeur van betrouwbare wielladers. In de landbouw en bouw heeft VENIERI zich al meerdere malen bewezen. Van kleine, compacte laders, tot grote, robuuste wielladers, ze zijn allemaal ontworpen met de gedachte dat kwaliteit op de eerste plaats komt. Het enige minpuntje is dat VENIERI in de BeNeLux ondanks een trouw aantal gebruikers nog niet bij iedereen gekend is.

Ikzelf sprak met enkele gebruikers van de nieuwe VENIERI wielladers. Zei spraken vol lof over de machines. Vooral kwaliteit, zichtbaarheid en comfort waren de meest aangehaalde pluspunten aan deze machines.

Meer weten over het volledige gamma, dan kan u een kijkje nemen op de site van www.delille.be
DE LILLE NV is sedert haar start 50 jaar geleden een familiebedrijf met nu aan het roer Stijn & Maaike De Lille.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s