NEW!! DEZEURE BoxTrailer

Dezeure ontwikkelde in samenspraak met de klant een bakkenwagen. Deze aanhangwagen heeft een laadcapaciteit tot 32 groentebakken. Aan de hand van een hydraulisch klemsysteem worden de bakken vastgeklemd. Op deze manier kan de chauffeur onmiddellijk vertrekken na het laden, wat zorgt voor een grote tijdswinst.

Het afdeksysteem bestaat uit een 4 wegdebietsplitser , 4 pistons en 4 buizen. Dit zorgt voor een gelijkmatige afsluiting. De wagen is uitgerust met een sensor op het klemsysteem, dit heeft als voordeel dat de wagen geremd staat bij een open dak, waardoor de chauffeur niet voor verrassingen komt te staan. Voor een optimaal rijcomfort is de wagen uitgerust met luchtvering. Opmerkelijk zijn de grote banden van 445/65 R22,5 dit zorgt voor een extra lage bodemdruk en heeft de mogelijkheid om ook bij natte dagen het veld te betreden. De stalen vloer is vervaardigt uit traanplaat van maar liefst 5 mm dik.

Meer op http://www.dezeure.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s