DEZWAEF lanceert erkend en gekeurd staal-name apparaatDezwaef, een gekende constructeur van mengmestwagens met 50 jaar ervaring ontwikkelde een staal-name apparaat conform de wetgeving. 
Bedrijfsleiders Filip en Angélique namen in 2013 het bedrijf over van zijn vader Romain, die het in 1968 oprichtte in het West-Vlaamse Moerkerke. Filip nam het bedrijf over met hetzelfde gedachtegoed; kwalitatief, afgewerkt en op maat gemaakte mengmestwagens produceren, zowel vacuüm- als met verdringerpomp.

Next level techniek

Vanaf 2019 moeten transporteurs van mengmest en varkenshouders verplicht stalen nemen van de vervoerde mest. DEZWAEF ontwikkelde speciaal daarvoor een apparaat dat aan iedere mengmestwagen op de markt kan worden bevestigd. De VLM en het VITO keurde deze techniek na uitvoerige testen goed. De techniek die DEZWAEF toepast is zowel mechanisch als pneumatisch  te bedienen, dit voor het arbeidsgemak. Na veel testen in samenwerking met een bevriend landbouwer die een mestverwerking heeft  hadden we eindelijk het apparaat dat we wilden en deze werd erkend vertelt Filip. Nu zijn we eindelijk klaar voor de commerciële lancering.

Heeft u interesse in dit product, dan kan u via de website, www.dezwaef.be of telefonisch 050/50.04.43 contact opnemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s