!!NIEUW!! BVC breidt gamma uit met mengmest wagen

10 jaar geleden begon de gedreven landbouwerszoon  Bernard Vermeersch met de verkoop en onderhoud van John Deere tractoren. Al gauw stond hij bekend voor de goede service en de correcte omgang met klanten. 5 jaar later kreeg hij de vraag van verschillende klanten om ook aanhangwagens te maken voor de landbouw. Zo gevraagd, zo geleverd. De eerste aanhangwagen was een tridem haakarm voor een lokale transportfirma. Al snel kwamen de volgende bestellingen binnen door de goede indruk die de haakarm achter liet. 

Bernard Vermeersch zegt: ” Als relatief nieuwe constructeur is het moeilijk om nog naam te maken tussen al die gekende grote namen. Ik wil mij daarom vooral toespitsen op afgewerkte en op maat gemaakte producten. Ik begon met de constructie van haakarmen omdat de klant dat wenste, inmiddels heb ik al een kipper geleverd en nu deze mengmest wagen. Er staan nog veel verschillende constructies op mij te wachten en ik zie er al naar uit deze aan jullie te tonen”

BVC legt deze week de laatste hand aan hun eerste mengmest wagen, wij konden alvast de eerste beelden maken. Deze wagen is al direct één van formaat, met een inhoud van maar liefst 26 000 liter. BVC ontwikkelde daarom ook zelf hun eigen hydraulische ophanging. Men verkiest ook enkel voor het gebruik van hoogwaardige BPW assen. Deze tridem heeft twee gestuurde assen die met één enkele stuurstang gestuurd worden. Verder is deze in het bezit van Strobbe “Free wheel drive” tractie assen. De grote Vredestein 710/50r30.5 banden zorgen door het grote loopvlak voor een verlaagde bodemdruk. 

Naast dit alles is deze mengmest wagen uitgerust met een vacuümpomp, twee turbovullers en een aparte waterpomp. De waterpomp en vacuümpomp kunnen apart pneumatisch vanuit de cabine bediend worden. De mengmest wagen kan zowel vanuit de cabine als van opzij en langs achter bediend worden. Ook zorgt de centrale smering voor de nodige luxe bij de gebruiker. Heel de bediening werkt via load sensing .

Bernard Vermeersch BVBA – BVC

Mengmest wagen werd geleverd bij Loonwerken Lidou

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s