DEZEURE komt op de markt met de TURBOCLEANER “Generation 2”

DEZEURE, de West-Vlaamse fabrikant voor aanhangwagens voor landbouw en industrie kwam enkele jaren geleden op de markt met hun hooglosser met reinigingsunit. De wagen met reinigingsunit kreeg meteen veel aandacht van landbouwers en loonwerkers. Geen ander merk bied aan wat DEZEURE aanbied, een reinigingswagen die tot 30 ton kan overladen en reinigen in 10 minuten. Een ongeziene innovatieve en gepatenteerde techniek. Mensen en media konden hun ogen niet geloven, een reinigingsunit met zo’n groot rendement en toch zo compact gebouwd.

De TURBOCLEANER gen 2 heeft nu nog enkele bijkomende voordelen.

DEZEURE wou de hooglosser met TURBOCLEANER multifunctioneler maken, dit deden ze door de TURBOCLEANER eenvoudig afzetbaar te maken door gebruik te maken van een snelwissel systeem. Zo kan de hooglosser ook ingezet worden in tal van andere producten.

De hydraulische achterdeur blijft vast op de hooglosser en kan bijkomend als dosering gebruikt worden.

Een bijkomende mogelijkheid zijn de centreerbandjes achteraan op de TURBOCLEANER, zo wordt de valschade van de producten beperkt en kan de vrachtwagen mooi gevuld worden. Als extra voordeel wordt een 13 de reinigingsrol aan toegevoegd. Hierdoor blijft de TUDBOCLEANER een absolute topper met de hoogste reinigingscapaciteit.

De TURBOCLEANER GEN 2 kan ook uitgerust worden met Sterre rollen. Deze zijn ideaal om wortelen over te laden, zelfs tot en met de kleinste soort.

De SECUTOUCH bediening van de TURBOCLEANER GEN 2 kreeg ook heel wat functies bij. Deze zorgen voor een heel fijne afstelling en een optimaal gebruiksgemak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s