Massey Ferguson S series

Dit jaar draagt Massey Ferguson al 60 jaar hun naam op allerhande landbouwmachines. Massey Ferguson behoord tot de AGCO groep en kon daardoor hun gamma aan landbouwmachines uit breiden.

Als opvolger van de 7700 serie ontwikkelde deze fabrikant de 7700S serie, een tractor serie die voldoet aan de strengst opgelegde normen. Naast de uiterlijke verschillen kreeg deze trekker ook praktische updates, zoals spiegels met een groter gezichtsveld. De ruime cabine zorgt ook voor een goed overzicht over uw werkgebied.

Deze trekker heeft als krachtbron een AGCO Power 6 cilinder motor met een maximaal vermogen van 160pk. De trekker heeft een DYNA-6 transmissie bak. Binnen in de cabine is het comfortabel werken met de T-hendel en de multifunctionele Power Control hendel.  Voor een verhoging van het rijcomfort bezit deze tractor hoogwaardige voorasvering. De korte wielbasis zorg dan weer voor een wendbare 6 cilinder.

Dank aan Gouwy Massey Ferguson uit Poperinge voor het vertrouwen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s