Case IH MAXXUM 135 in beeld

Na meer dan 175 jaar bestaan kan Case IH zich wel een begrip noemen in de wereld van de landbouwmechanisatie.  Met een groot gamma aan tractoren, bestaand uit 6 series en tal van modellen staat deze fabrikant op wereld niveau hoog in de ranking voor duurzame en innovatieve landbouwmachines. Naast tractoren produceren zij ook oogstmachines, balenpersen, verreikers en AFS (eigen precisie landbouw gps systeem).

Eén van de tractor series bij Case IH is de MAXXUM met  standaard vermogens tussen 116pk en 145pk. Een compacte, wendbare, maar ook krachtige 4 cilinder. Ik kreeg de kans van “Garage Vande Ginste en zoon” om de MAXXUM 135 in beeld te krijgen. Met  een standaard vermogen van 135pk, maar kan geboost worden tot een maximaal vermogen van 169pk is dit een zeer krachtige trekker in de klasse van de 4 cilinders. Naast het elegante uiterlijk is deze trekken ook zeer comfortabel voor de bestuurder en passagier door de ruime cabine. Ook is er gedacht aan het bedieningsgemak, zo zijn de belangrijkste functies van de trekker op de rechter armleuning gebouwd. Ook is de cabine standaard uitgerust met air-conditioning.

De krachtbron is een FPT 4,5L tier 4 motor die vloeistof gekoeld is.

Met een hefvermogen achteraan tot 3,1 ton is deze trekker zeer ruim inzetbaar. Optioneel is een fronthef verkrijgbaar, deze heeft een maximaal hefvermogen van 2,8 ton. Als je lange dagen wil werken is het belangrijk dat je je in een comfortabele ruimte bevind, dat de zichtbaarheid vanuit de cabine groot is, ook s’nachts en dat je voldoende brandstof opslag hebt. De zichtbaarheid van de trekker is zeer goed door de panoramische deuren, maar ook s’nacht blijft de zichtbaarheid hoog. Dit het gevolg van het gebruik van voldoende LED verlichting die rondom de trekker zijn gebouwd. Met een brandstofopslag tot 230 liter kan u makkelijk lange dagen werken zonder dat u tussen het werk door moet bijtanken.

Dank aan Garage Vande Ginste en zoon!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s