!!PRIMEUR!! Deroo breidt gamma uit met silagewagen!

Na de introductie eerder dit jaar van de gronddumpers, komt DEROO constructie op de markt met hun eigen silagewagen. De 50 kubieke meter (8.85 x 2.6 x 2.2m) grote bak wordt gedragen op 3 assen met FREEWHEELDRIVE en 710/50-30.5 wielen van Alliance. De eerste as is een lift as, zo kan deze bij lege vracht van de grond worden gehouden. Op het veld is deze derde as dan zeer belangrijk voor de bodemvrijheid op het veld.

Met het automatisch bediend afdeksysteem van DEROO wil men zo zorgen voor de veiligheid van andere weggebruikers. Het afdeksysteem zorgt ervoor dat de losse deeltjes van de lading niet weg waaien en zo andere weggebruikers  niet hinderen.

De bak heeft een hydraulisch opzetstuk, rechts en vooraan, zo is het mogelijk om met volle capaciteit de laadbak te vullen, zowel van opzij als langs voren. Alle hydraulische functies, ook de bodemketting worden aangedreven door het LS-systeem van de trekker. De tractie van de wagen wordt door de aftakas van de trekker aangedreven. De assen worden elektronisch gestuurd en kunnen ook manueel bediend worden om de kuil op te rijden.

Alle functies worden bediend door de DEROO- bedieningsmodule die een goede visuele weergaven geeft van de functies. De boordcomputer is zo gemaakt dat het voor iedereen zeer gemakkelijk is om deze wagen te bedien, ondanks de veel functies die de wagen heeft.

Deze wagen is zeer rendabel door de hoge transportcapaciteit, de wendbaarheid, de zeer hoge zichtbaarheid bij het laden en de tractie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s