DEZEURE, Nieuwe haak=Nieuwe opties

 

Ieder merk van landbouwaanhangwagens heeft meestal zijn eigen containerhaak, maar er zijn er weinigen die een zo complete en doordachte haak hebben als DEZEURE.

Bij DEZEURE begint het al bij de bouw van het chassis. Het chassis wordt compleet 20180710-XT208122vervaardig uit DOMEX staal, een zeer sterk en betrouwbaar staal. Zo heeft de haak een hefvermogen tot 35 ton. Daarnaast is het chassis smaller dan concurrerende merken, dit om wille van het gebruik van bredere banden, namelijk de 655-R26,5. De combinatie hier van maakt het mogelijk om toch een kleine draaicirkel te behouden. Om de wendbaarheid nog eens te vergroten gebruikt men 2 stuurassen.

DEZEURE gebruikte deze banden omdat deze klant in alle omstandigheden het veld op moet kunnen. Naast de brede constructieband gebruiken ze MAN tractieassen. Daarnaast is de haak volledig hydraulisch geveerd en bezit deze een lift as. Deze haak wordt het20180710-XT208113-2 jaar door ingezet, zowel in het transport van vaste mest, wortelen, spinazie en erwten. Doordat deze het jaar rond door rijdt werd deze haak uitgerust met centrale smering om zo stilstand te vermijden.

Bijkomend unieke optie is het automatisch afdekzeil dat DEZEURE introduceerde. Dit systeem is hetzelfde als dat van de dumpers. Deze optie is zelf verstelbaar, naargelang de hoogte van de te op te trekken container. Dit heeft als voordeel dat u met welke container ook op de weg beschermd bent tegen landingsverlies van boven in de laadbak.

Bijkomend voordeel is de “SNELGANG”, een functie op de haak die ingesteld kan worden bij het optrekken van de container. Deze functie zorgt voor het optrekken van de bak aan een verhoogde snelheid. Al de functieus zijn te bedienen van in de cabine op één unit.

De haak wordt lastafhankelijk geremd, wil wil zeggen dat deze remt naar gelang deze gewicht transporteert. Dit heeft als voordeel dat u steeds veilig remt.

Meer info: http://www.dezeure.be

20180710-XT208114

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s