Farmpicture JR bij DE LILLE

Onlangs kregen wij de toestemming een reportage te maken bij DE LILLE ook wel gekend als MERLO BENELUX. Zij zijn niet enkele invoerder van MERLO, maar ook invoerder van VENIERI en een gekende staal constructeur.

In het West-Vlaamse Lendelede is de hoofdzetel en MERLO BENELUX, ook in de provincie Luik is er een afdeling van deze invoerder. Dit jaar mag DE LILLE trots hun 50 jarig bestaan vieren en dit werd niet zomaar gevierd, zo verlootten ze een compleet gereviseerde UNIMOG aan een MERLO gebruiker!

DE LILLE werd invoerder omdat men zag hoe ruim het gamma van MERLO wel niet was. Zo kon en kan men iedereen de gewenste machine leveren van kleine machines voor in de land of tuinbouw tot de meest professionele werkpartner in de bouw en industrie.

DE LILLE beschikt zelf over ingenieurs die op vraag van de klant nog extra innovatieve technieken te ontwikkelen, zoals het volledig elektrisch maken van een verreiker in de bouw.

Meer weten over MERLO?

http://www.delille.be

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Farmpicture JR bij DE LILLE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s