MERLO TF50.8 bij landbouwer L. Cuvelier

Als landbouwer verwacht u dat de machine die u aankoopt voldoet aan de eisen die u stelt. De machine moet kwalitatief en vooral rendabel zijn. L. Cuvelier uit Poperinge kocht daarom een MERLO TF50.8.

20180204-XT201238

Met een hefcapaciteit van maar liefst 5 ton, wil het zeggen dat deze machine zeer multifunctioneel inzetbaar is. Ondanks het grote vermogen van 140pk en 175pk is deze machine uiterst wendbaar. De krachtbron van deze machine in een zuinige DEUTZ. Met een maximaal hoogtebereik van 7,8m is dit de ultieme machine die u op uw bedrijf wenst.

MERLO investeert in een volledig nieuw gamma in 2018. Zo wil men nog sterker inspelen op de wens van de gebruiker. Door het vermogen van bepaalde topmodellen te verhogen kan u nog meer halen uit uw machine. Ook de cabine is zeer overzichtelijk en de bediening uiterst gebruiksvriendelijk.

De Turbofarmer word op dit bedrijf ingezet om de voeder mengwagen te vullen, het laden en lossen van hooi en stro en voor het uitmesten van potstallen. Deze machine draait dagelijks vele uren, daarom is MERLO niet te missen op het bedrijf. Het is ook belangrijk dat als u een machine koopt dat de service gegarandeerd is, daarom heeft MERLO een uitgebreid dealernetwerk. Elke dealer moet voldoen aan een transparante en onvoorwaardelijk correcte bediening van de klant.

Meer op: http://www.delille.be

Veel dank BVBA Vanryckeghem voor het vertrouwen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s