DEZEURE TURBOCLEANER van dichtbij

DEZEURE hooglosser: De snelste manier om uw producten over te laden op een veilige manier en met maximale bescherming van de gewassen!

  • Topsnelheid: De laadruimte is opgehangen met een bovenscharnier, dit zorgt voor een minimale hoek bij het overladen.  Dankzij de lichte helling rollen de producten niet terug. Dit voorkomt niet alleen beschadiging van de gewassen, maar zorgt voor een topsnelheid bij het overladen.
  • Minimale valhoogte: DEZEURE voorziet aan de achterkant van de laadruimte een afschuining naar beneden toe (Swan Neck), die ervoor zorgt dat de gewassen een zo klein mogelijke valhoogte hebben tijdens het overladen.
  • Gewasbescherming: De stalen neus die voorheen als kettingafscherming diende, is vervangen door meebewegende rubberen schubben. Hierdoor blijven uw gewassen ongegavend en blijft er niets steken aan deze afscherming waardoor de laadruimte ook volledig leeg is na het lossen.

De TRANSMAX kan in 5 min een volledige vrachtwagen vullen!

TurboCleaner: Laat de nutteloze teelaarde op het veld en transporteer enkel de gewassen. DEZEURE investeerde in een update van de Turbocleaner, zo maakte men een systeem dat men het reinigingsset in een mum van tijd kan demonteren en zo toch nog andere producten als hakselmaïs kunnen overladen.

In deze video vindt u de volledige werking!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s