Loonwerkers kiezen voor DEZEURE

dsc_0341

Loonwerken Vergauwe

Het kiezen voor de TURBOCLEANER was voor Vergauwe geen moeilijke keuze, want DEZEURE was de enigste constructeur  die een aangebouwde reinigingsunit op een aanhangwagen aanbood. DEZEURE ontwierp deze hooglosser met reinigingsunit om de landbouwer transportkosten en tarra te besparen. Met dit systeem kuist men wortelen of aardappelen door deze over reinigingsrollen te laten gaan en zo een groot deel van de aanwezige aarde van het product te scheiden. Momenteel zijn er meerdere merken die een reinigingsunit aanbieden op een landbouwaanhangwagen, maar deze is de efficiëntste volgens de loonwerker.

20161223-xt202395

De Muer grond en afbraakwerken

De Muer grond en afbraakwerken investeerde in een dieplader van DEZEURE. Men koos voor dit merk om wille van zijn robuuste bouw en zijn slijtvastheid. Voor een grondwerker is het belangrijk om met sterk materiaal te werken dat inzetbaar is. De Muer staat nog steeds versteld van de slijtvastheid van de dieplader. Dagelijks worden er grote graafmachines op stalen rupsen op en af de wagen gereden, maar deze zware machines laten geen sporen van vernieling achter, enkel en alleen door de doordachte constructie en het gebruik van kwalitatief en duurzaam constructiemateriaal.

cropped-xt205228-2.jpg

Loonwerken Gouwy

Voor een loonwerker is er niets belangrijker dan betrouwbaar materiaal, daarom schafte Gouwy nogmaals een DEZEURE mengmestwagen aan. Deze keer ging het om de TRANSLINE, zo wil men zich nog sterker opstellen in het mesttransport en het sleepslangen. Voor de loonwerker was de betrouwbaarheid van de machine echter zeer belangrijk, want iedere minuut telt “time is money”. K. Gouwy vind dat je moet kopen op service, gewoon omdat als je in het seizoen aan het rijden bent aan één stuk moet kunnen doorwerken om de klant van dienst te kunnen zijn. Verder heeft deze loonwerker ook nog sillagewagens van DEZEURE.

20170423-XT207609

Loonwerken Verdonck

Als nieuwkomers in het loonwerk, is het niet gemakkelijk om de grote stap te zetten naar kwalitatief en duurzaam materiaal. Maar G. Verdonck deed het wel, hij investeerde in de DEZEURE SILOCRUISER. Voor hem was het belangrijk dat hij een sillagewagen kon kopen die voldeed aan zijn eisen. Kwaliteit en service stonden centraal, daarom was DEZEURE de ideale leverancier en producent van zijn sillagewagens.

20170731-XT209567

Leuridan AGRO-logistics

De Lo-Reningse loonwerker die zich sterk maakt in de het agrotansport en het sleepslangen, koos er vorig jaar voor om twee DEZEURE COMBISPREADER’S aan te schaffen. Ook deze loonwerker stelde de eis dat het materiaal waarin hij zou investeren betrouwbaar was. Het was ook belangrijk dat men met eenzelfde mestspreider zowel vaste mest als compost gedoseerd kunnen verspreiden op de akkers. Met de COMBISPREADER is dit mogelijk, dit maakt DEZEURE ook in de bemestingstechniek een sterke speler op de markt.

20171006-XT205998

Gebroeders Ooms

In de tijden waar we nu in leven is het belangrijk om de juiste keuzes te maken, dit begrijpen de gebroeders Ooms maar al te goed. Men koos niet zonder reden voor DEZEURE, men zocht een kwalitatieve, grote, maar toch zeer wendbare kipper? DEZEURE was de enigste die hieraan voldeed en daarom schafte men deze kipper aan.

 

Wil u meer info of meer producten leren kennen van DEZEURE, dan vindt u nog een uitgebreid verslag van de TURBOCLEANER en de COMBISPREADER op deze site.

Alles over DEZEURE op: http://www.dezeure.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s