Op bezoek bij DEZEURE

Januari staat volledig in het teken van DEZEURE, een West Vlaamse constructeur van landbouw, transport en industriële aanhangwagens. Deze fabrikant zet zich sterk in op kwaliteit en innovatie.

De oorsprong van DEZEURE NV (1947) situeert zich in de wereld van het loondorsen. Systematisch werden deze activiteiten uitgebreid met de productie van kipwagens voor eigen gebruik waardoor de bal aan het rollen ging.

Door steeds in te spelen op de noden van de markt en door zich te positioneren als meedenkende partner, evolueerde het productgamma van DEZEURE NV mee met z’n doelgroep.

Op vandaag, kunnen ze dan ook stellen dat alle aspecten nauwkeurig gemonitord worden ( economie, reglementering, milieu, techniek, …) zodat ze kunnen streven naar aanhangwagens die perfect afgestemd zijn op de noden van de moderne onderneming.

Zo ontving DEZEURE in 2016 de gouden prijs voor innovatie in de aardappeltechniek. Met de TurboCleaner brak men als eerste door met een techniek die aardappelen reinigt op de hooglosser zelf. Met deze techniek win je zowel tijd, brandstof als transportkosten.

Niet enkel in de aardappelsector staat DEZEURE sterk, in de bemestingstechniek staat men ook zeer sterk zoals hun DUALLINER voor mengmest en de COMBISPREADER voor vaste mest en compost. Verder ontwikkeld men zeer strakke en kwalitatieve kippers, gronddumpers en diepladers van alle slag en soort.

Bij DEZEURE staat de klant centraal, geen logge structuur maar directe contacten. Deze visie trekken ze door in elke vezel van de onderneming. Denk maar aan de servicedienst. Als de klant moet rijden, moet hij rijden! Als oorspronkelijk loonbedrijf, begrijpt DEZEURE dit als geen ander.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s