ROPA Maus 5S

Ropa, de Duitse fabrikant van allerhande rooimachines en overladers, kwam op de markt met de Maus 5S, een bietenlader die tot 10,5 meter brede hopen in een minimum van tijd kan verplaatsen. Men wil met deze machine de laadsnelheid verhogen en de tarra verlagen. Met een full-led cabine zal het zicht ook snachts aanzienlijk verbeteren. Zo zal je als bestuurder van de machine, langere dagen kunnen presteren zonder dat de veiligheid achteruit gaat. Met een overlaadarm van 15m kan men op maximale afstanden toch uw product vanop uw akker in vrachtwagens op de weg laden.

Www.ropa.de

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s