Dezeure venieuwt kippers

DEZEURE, de West-Vlaams constructeur van aanhangwagens voor landbouw en industrie pakt uit met een volledig nieuwe kipper. Met een volledig nieuw design garandeert DEZEURE dezelfde kwaliteit als voordien. DEZEURE ontwerpt zijn aanhangwagens steeds zo dat u zich als gebruiker veilig en comfortabel kan voelen tijdens werkzaamheden zowel op de weg als op het veld. Het team aan ingenieurs en technisch tekenaars kennen de behoeften van u als klant en zullen van daaruit uw trailer ontwerpen. Al van de jaren 80 levert deze constructeur kippers, dumpers, mengmestwagens, mestspreiders ……. van alle maten en soorten. De laatste jaren groeide DEZEURE uit tot een grote speler op de Europesche markt. Door een zeer innovatief vermogen stellen ze zich sterk op tegenover de concullega’s. Zo ontwikkelden ze de TURBOCLEANER, DUALLINER, COMBISPREADER enz.

Wenst u meer informatie of technische specificaties, dan kan u steeds kijken op; http://www.dezeure.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s