Matexpo 2017

Zoals tweejaarlijkse traditie werd ook weer in 2017 Matexpo georganiseerd. Deze buiten vakbeurs slaat ieders verbazing, daarom is het ook de 3e grootste beurs in Europa met dit thema. Zowel producenten van graafmachines als constructeurs van vrachtwagens tonen er vol trots al hun vernieuwde technologieën. Deze buitenbeurs aan X-po Kortrijk bied veel mogelijkheden als het gaat om het presenteren van inmense voertuigen en specifieke machines. Van graafmachine tot torenkraan en van bulldozer tot boorhamers, ze hebben het daar allemaal.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s