Case IH Magnum 340 Rowtrac

Zoals veel merken produceert ook Case IH een rupstrekker in de niet kniktractor modellen. De Magnum 340 is dan ook een van de grootste trekkers in het gamma bij Case voor de Quadtrac series.

Wat maakt de Rowtrac zo interessant? Als eerste punt wordt er al gauw aangehaald dat door de rupsen de tractor een groter draagvlak geeft en zo het gewicht van de trekker en eventueel gedragen werktuig meer verdeeld wordt. De bodem is het kapitaal van een akkerbouwer, dus zien de gebruikers van de Rowtrac er zeker zijn voordeel in. Verder blijft de trekker zeer wendbaar, waardoor je ook kort kan draaien zonder dat de rupsen uw draaicirkel verkleinen.

In extreme weersomstandigheden worden landbouwers of loonwerkers vaak gedwongen om toch op de akkers actief te zijn, zij het om de oogst binnen te halen of om in het grondwerk de pk’s te tonen. De rupsen zorgen dan voor een nog betere krachtoverbrenging op je bodem en een vastere loop. Doordat er aan de binnenzijde van de rupsbanden tappen zitten hebben ze altijd grip, zelfs als er olie of extreme modder in de Rowtrac’s terecht komen.

Deze trekker met een maximaal vermogen van 410pk wordt standaard met rupsen geleverd, waardoor u zo vlot aan 40km/h op de weg kan rijden. Ook het rijcomfort op de weg als op het veld is van hoog niveau. Door de CVX transmissie is het ook een zeer gemakkelijke trekker in omgaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s