20 Jaar Case IH Quadtrac

In 1996 kwam CASE IH op de markt met hun eerste rupsen trekker. De rupsen waren bedoeld om de bodemdruk te verlagen voor tractoren met een groot vermogen. De 620 Quadtrac is het topmodel is zijn klasse. Met een maximaal vermogen van 692pk wordt deze trekker vooral ingezet op streken waar landbouwers in een korte tijd veel werk willen verzetten.

De CASE IH Quadtrac’s staan al jaar en dag bekent om hun onvoorwaardelijke betrouwbaarheid en zijn rijcomfort. De bediening van deze trekker is zeer gebruiksvriendelijk doordat deze trekker uitgerust is met Powershift.

De rupsen hebben een bedekkingsgraad van 6,7 vierkante meter, waardoor de 26 ton zware trekker toch zo’n minimale structuurschade kan aanbrengen aan de bodem. CASE IH ontwikkelde deze trekker standaard op rupsen en zo kan u als gebruiker aan een vlotte 40km/h rijden op de weg.

De krachtbron is een 12,9l FPT motor die voor een nominaal vermogen van 628pk en met zijn twee turbo’s een maximum vermogen van 692pk.

Aftakas en een hefinrichting worden niet als standaard gezien, maar zijn wel optioneel. Ook de Quadtrak heeft een 360° LED verlichting, waardoor u 24-24u kan doorwerken met een optimaal zicht vanuit uw ruime cabine.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s