DEZEURE Combispreader

DEZEURE, een West-Vlaamse constructeur van landbouw en industrie aanhangwagens staat al jaar en dag bekent voor het leveren van vernieuwende en kwalitatieve producten voor in de landbouw en industrie. Zo ontvingen ze in 2016 de “PROfil d’OR” de eerste prijs voor duurzame productietechniek voor hun gepatenteerde TURBOCLEANER.

Ook in de bemestingstechniek probeert DEZEURE een stapje voor te zijn op de concurrenten. Zo ontwikkelden ze de COMBISPREADER, een mestspreider die zowel vaste stalmest als compost in een perfect strooibeeld kan strooien. De combinatie strooier kan uitgerust worden met ECO-spread. ECO-spread is een automatisch gestuurd systeem die door een ingebouwd weegsysteem de gewenste hoeveelheid compost of stalmest in een perfect strooibeeld spreidt.

Ook als het over tractie gaat kan DEZEURE u met de nodige ervaring uw eisen en verwachtingen overtreffen. De constructeur wil dat iedereen in  om het even welke omstandigheid ook de nodige werken kan uitvoeren. De tractie op  de COMBISPREADER is van essentieel belang vertelt D. Leuridan mij, want daarmee kan ik altijd klanten de gewenste service geven.

Als u compost strooit blijft de achterdeur dicht, maar de verticale vijzels draaien de materie wel naar buiten tegen de deur, waarna deze valt op de spreidschotels beneden aan de vijzels. Zo kan u tot een strooibreedte van 12m gaan. Wanneer u vaste stalmest zult strooien opent u de achterdeur en zullen de vijzels de mest naar buiten slingeren onder een precisie strooibeeld. Met een gebruiksvriendelijk bedieningssysteem met display kan u al de gewenste hoeveelheden en soorten product instellen. Ook de bediening van de COMBISPREADER gaat volledig elektronisch. De grootte van de gebruikte wielen is zo berekend dat u als gebruiker de bodem de minste last ondervind en zo de structuur optimaal blijft.

Waarom wordt er massaal gekozen voor een COMBISPREADER? Elke loonwerker of grote landbouwer die gebruiker is van zo’n meststrooier is ervan overtuigd dat deze vernieuwende technieken in de toekomst standaard zullen zijn.

Video DEZEURE Combispreader

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s