John Deere blijft vernieuwen

Ook in de tractoren tot 135pk wil JOHN DEERE de oplossing zijn, zo kwamen ze eind vorig jaar op de markt met hun 5R serie tractor. Een tractor die ontwikkeld is om u als gebruiker een optimaal zicht te geven in een ruime cabine met een optioneel panoramisch dak. Door het ontwerpen van een schuin afhangende motorkap heeft ieder gebruiker een zicht tot vlak voor de trekker. Door aan al deze dingen te werken heeft JOHN DEERE compacte en zeer wendbare trekker ontwikkeld. De transmissie van deze 5100R is een E23 transmissie die maakt dat u zeer vlot en snel kan schakelen, zowel in het veld als op de weg. Ook de werkverlichting is zo geplaatst dat u lange dagen kan doorwerken zonder dat uw ogen vermoeid raken. Door de uitzonderlijk kleine draaicirkel hebt u de mogelijkheid om de kleinste plaatsen van uw bedrijf te bereiken. Met of zonder voorlader is dit één van de wendbaarste trekkers in zijn klasse op de markt.

 

Heeft u vragen over deze machine of een ander John Deere product, dan kan u altijd terecht bij uw John Deere en Kramer dealer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s