John Deere vernieuwt de 8R/RT serie

JOHN DEERE kwam in 2017 ook met een volledig vernieuwde 8R/RT Serie. Zo werd het maximaal vermogen omhoog getrokken tot 450pk met boost. Ik kreeg de kans om de JOHN DEERE 8400R in beeld te brengen en te testen. De robuuste trekker is uitgerust met een 9l John Deere 6 cilindermotor. De 8R is te verkrijgen met 3 soorten transmissies, de e23, de Autopowr en de Powershift. Deze trekker was uitgerust met: de e23, de eerste keer dat ik reed met deze transmissie. Wat mij direct opviel was dat het traploos schakelen zeer vlot verloopt en dat ik als bestuurder nooit actief voelde wanneer ik schakelde. Deze robuuste trekker is universeel inzetbaar, want door zijn hoog bestuurderscomfort en zijn grote vermogen kan deze zowel voor transport als voor zwaar landwerk dienen.

Met de 360° graden verlichting (optioneel LED) kan u de nacht door blijven rijden zonder dat u minder zicht hebt vanuit uw grote en ruime cabine. Dit model van JOHN DEERE is ook beschikbaar op rupsbanden, om zo de bodemdruk zo laag mogelijk te krijgen. Met een standaard gewicht van 13,5 ton heeft deze trekker een optimaal trekvermogen. Alle tractoren van JOHN DEERE kunnen uitgerust worden met Starfire 6000, om zo aan een nog preciezere landbouw te doen.

 

Heeft u vragen over deze of andere producten van JOHN DEERE, dan kan u ze altijd stellen bij uw lokaal JOHN DEERE service punt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s