John Deere 6250r Command-Pro

Op de Sima beurs in Parijs stelde JOHN DEERE de 6250r voor, een volledig nieuwe trekker in hun gamma. JOHN DEERE ontwikkelde de COMMAND-PRO. Samen met loonwerkers en landbouwers wilden ze een tractor bouwen die aan alle eisen van de gebruikers voldeden. Na jaren van overleg en testen kwamen ze eindelijk met twee modellen in DEMO. Zo kwam er een 6230r, met een standaard kracht van 230pk en met boost doet ze dan 280pk. De 6250R heeft een standaard vermogen van 250pk en met boost 300pk. Beide tractoren zijn uitgerust met een krachtige en zuinige John Deere 6 cilinder. Ondanks zijn grote vermogen is dit een zeer wendbare en compacte tractor. De joystick van JOHN DEERE bezit vele slimme functies, zo heb je bij het naar links trekken van de joystick de functie aan en afkoppelen van werktuigen, dan rijd uw tractor met een maximumsnelheid van 3,6km/h zodat u gemakkelijk en veilig kan manoeuvreren naar uw werktuig toe. Je kan ook op drie manieren optrekken, want met drie knoppen op die hendel kan je van geleidelijk naar zeer snel optrekken gaan. Ook heb je bij het helemaal naar voor duwen van de hendel de functie om constant op je maximum ingestelde snelheid te rijden. Wat mij vooral opviel aan deze trekker tegenover de tractoren van de concurrenten dat deze veel vaster op de weg was en nog veel vlotter rijd. Deze zuinigen en betrouwbare landbouwtractor is volledig te gebruiken zonder dat u maar één keer aan de pedalen hoeft te komen. Ik kan alleen maar besluiten dat dit zeker een tractor is die in de toekomst veel gezien zal worden bij zowel loonwerkers als grote akkerbouwers.

Heeft u nog vragen over deze machine, dan kan u die steeds stellen aan uw JOHN DEERE dealer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s