New Holland T7.270 autocommand

New Holland kwam zo’n jaar geleden op de markt met hun compleet vernieuwde tractoren. Ik kreeg een New Holland T7.270 in vertrouwen en kon hem op de proef stellen. De trekker was voorzien van, 360° LED verlichting, cabine en vooras vering, airco, vario enz. Ik ken de vario’s van de concurrenten, dus wou ik deze ook wel eens testen.

Ik werd aangenaam verrast door de simpele werking en de veelzijdigheid van de joystick. De 270 pk sterke trekker bezit een standaard FPT NEF 6.7L zes cilinder, daardoor is deze trekker in staat grote werken uit te voeren zowel op het veld als op de weg. Wat mij vooral opviel was dat de vario al zeer snel naar zijn maximum snelheid schakelde, maar toch zeer vlot reed. De cabine is ruim en overzichtelijk, waardoor ieder bestuurder zich veilig voelt in het verkeer.

De machine werd ook door enkele landbouwers getest en zij vonden het een zeer vlotte trekker, met veel kracht, kleine draaicirkel en een zeer overzichtelijke cabine. Volgens de testers is deze New Holland zeker mee met de concurrenten als het gaat om techniek. Een klein werkpunt bij New Holland blijft de kwaliteit van de verf op het ijzerwerk. De geluidsdichte cabine sprak de landbouwers ook zeer aan.

Verder is de verduisterde achterruit  zeer gemakkelijk, want bij het achterom kijken tijdens het hakselen schijnen de werklichten niet rechtstreeks in uw ogen. Ook het trekvermogen van de tractor werd op de proef gesteld, met een 18 kuubs mengmestwagen kon hij gemakkelijk overweg en het verbruik van de trekker bleef relatief laag, op dit moment het laagst verbruik in zijn klasse. De prijs kwaliteit staat New Holland ook op een zeer gunstige plaats. Ik kan besluiten dat dit een wendbare, vlotte, krachtige, zuinige en betrouwbare trekker is voor uw landbouw of loonbedrijf.

Dank aan Demaeght-Agri voor het vertrouwen!!!

Advertenties

Een gedachte over “New Holland T7.270 autocommand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s