Blik op de Merlo P 75.9 CS

Vandaag een uitzonderlijk grote verreiker voor de landbouw in beeld mogen brengen. Deze Merlo met maar liefst een maximaal hefvermogen van 7500kg en zal actief zijn in een composteringsbedrijf, namelijk Compovit. Deze machine is ook uitgerust met een krachtige en zuinige Deutz motor van 156pk. De verreiker heeft een hoogtebereik van negen meter en een maximum snelheid van 42km/h. De vlotte schakeling en het rijcomfort in deze MERLO is wat u als klant wenst. Als u nog vragen heeft over MERLO producten, dan kan u zich altijd melden bij één van de MERLO service punten in uw buurt.

Dank aan BVBA Vanryckeghem voor het vertrouwen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s