Ploeger EPD 540

Ploeger, de Nederlandse oogstmachinefabrikant kwam in 2016 op de markt met een compleet vernieuwde erwten dorser. De EPD 540 zou de opvolger worden van de succesvolle 490, 520 en 530. De vernieuwde Claas cabine geeft de chauffeurs een beter zicht en een hoger gebruikersgemak. Verder werd de machine ook meer gestroomlijnd en kreeg die de nieuwe kleuren van PLOEGER. Deze machine is ook te verkrijgen met Claas TERRA-TRAC rupsen om zo in alle omstandigheden toch uw erwten tijdig van het veld te halen. Voor de aandrijving van de oogstmachine gebruikt men krachtige en betrouwbare SCANIA motoren.  Loonwerken Wullen schafte deze nieuwe machine vorig jaar aan nadat ze daarvoor ook al Ploeger gebruikten in de erwtenoogst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s