Manitou MLT 737-130 PS+

Manitou stelde eind vorig jaar hun nieuwe verreiker modellen voor. De machine kreeg niet enkel een andere look, maar ook qua techniek veranderde er veel. Zo zit er nu ook een zuinige Deutz motor in, deze machine bezit een 130 pk sterke krachtbron. Ook de geluidshinder in de cabine is drastisch verminderd, tot 73db. Met een maximaal hefvermogen van 3,7 ton is deze machine ideaal inzetbaar op uw landbouwbedrijf. Deze beschikbaar gestelde machine was ook uitgerust met een powershift transmissie, die op de weg zeer gemakkelijk en vlot schakelde. De bediening van de machine is ongeveer hetzelfde gebleven, maar daarom niet minder handig. Ook de instap van de machine  is zeer gemakkelijk door de inkeping gemaakt in de cabine vloer. Deze en nog veel meer snufjes maken het voor u als bedrijfsleider gemakkelijk om efficiënt te werken.

Dank een Verhoest mechanisatie voor het ter beschikking stellen van deze Manitou

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s