John Deere 8000i serie veldhakselaars op de rooster

Vorig jaar kwam John Deere dan eindelijk op de markt met hun volledig nieuwe veldhakselaar. In 2007 begon de Duitse fabrikant aan het ontwerp van de machine. Niet alleen het uiterlijk is veranderd, ook de technieken zijn volledig nieuw. Ik ging onlangs naar Loonbedrijf Gebr. Vermote om hun DEMO machine eens van naderbij te bekijken. De loonwerker kent de veldhakselaars van de concurrenten maar al te goed en wouw daarom ook eens de John Deere 8700i testen. Wat hun vooral opviel was dat het brandstofverbruik uitzonderijk laag ligt, met 28liter per uur. Ook de capaciteit van de machine is in mens verteld Jonas V. ons en de doorvoer van de machine is onvoorstelbaar. Het zicht in de John Deere machine is zeer goed tegenover het zicht in de cabines van de concurrenten. De broers concluderen na een week hakselen dit de zuinigste, meest wendbare, comfortabelste en rendabelste veldhakselaar op de markt is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s