Claas DISCO in actie

Gisteren de Claas Disco maaiers in beeld gebracht. Claas is één van de voorbeelden op de wereld markt als het gaat over hooibouwmachines. Vandaag de dag verwachten landbouwers dat al het werk snel en efficiënt gebeurd, daarom ontwikkelde Claas de Disco 9100c en 3200fc. Met deze negen meter brede triple combinatie kan men veel werk verzetten op korte tijd. Dit soort combinaties zullen in de nabije toekomst meer en meer opduiken. Nog een voordeel  van deze maaiers is dat het gras ook gekneusd wordt en je zo je gras minder hoeft schudden en zo veel tijd uitspaart.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s