Merlo 35.7 onder de loep

Ik kreeg onlangs de kans om deze Merlo 35.7 van naderbij te bekijken. Dit model bij de fabrikant is een zeer compacte en betrouwbare verreiker. Wat mij vooral opviel was dat hij ondanks zijn kleine uitstraling zo universeel inzetbaar is. Met een maximaal hefvermogen van 3,5ton is dat een uitblinker in zijn klasse. De 35.7 beschikt over een zuinige Deutz motor van 120pk. Rijden op de weg was een heuse ervaring, want ik zat al snel aan 40km/h met de hydrostatische aandrijving. Ook het bereik van deze machine is inmens, met een bereik van 7m kan u gemakkelijk overal aan in uw bedrijf. Het zicht in de cabine is meer dan voldoende, je zit hoog genoeg om 360° zicht te hebben. Heel de bediening is binnen comfortabel handbereik en is gemakkelijk te bedienen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s