De nieuwe Delvano Meandra

De Meandra 3300 kenmerkt zich als een compacte en lichtere zelfrijdende spuitmachine.De Meandra beschikt over een volledig nieuw ontworpen onderstel, waarbij elk wiel onafhankelijk is opgehangen. De spoorbreedte kan traploos aangepast worden van 1,80 naar 2,40 m. Op het veld kan de bodemvrijheid met 15 cm vergroot worden zodat hogere gewassen zonder problemen kunnen gespoten worden. De krachtbron van dit model is een Deutz motor die voldoet aan de Tier 4 Final emissienormen en enorm zuinig is dankzij het Eco-Drive rijsysteem. De nieuwe categorie 4 cabine met overdruksysteem zorgt voor een comfortabele, veilige en gezonde werkomgeving waarbij schadelijke stoffen uit de cabine geweerd worden. Bediening gebeurt via een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk 15 inch touchscreen en joystick geïntegreerd in de armleuning van de bestuurdersstoel.  De inhoud van de spuittank bedraagt 3300 l. Er is keuze tussen een stalen spuitboom type HA van 27 m tot 36 m of een aluminium spuitboom van 33 m tot 40 m. Er zijn tal van functies beschikbaar die het werk van de bestuurder comfortabeler maken zoals kopakkermanagment, automatische sectieafsluiting of dop per dop afsluiting, automatisch besturing, spoelprogramma Auto-Eco-Clean, automatisch bandendrukwisselsysteem, …

Een prototype van dit model heeft reeds een spuitseizoen succesvol achter de rug, volgend jaar start de effectieve productie van dit model.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s