Ploeger MKC-2TR

Loonbedrijf Lamerant kocht onlangs deze nieuwe spinazie maaier aan bij Ploeger. Ploeger ontwikkelde deze machine om de oogst van bladgroenten mogelijk te maken door één persoon. Doordat de machine zelf een containerhaak heeft, moet er niemand meer naast de machine rijden om de bladgroente op te vangen. De machine is standaard uitgevoerd met Claas Terra Trac rupsen achteraan. Ook kan de machine aangekocht worden met rupsen voor- en achteraan, dat is dan de MKC-4TR.  Deze spinaziemaaier wordt aangedreven door een krachtige Scania 5cilinder motor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s