Het succes van de John Deere R serie

In 2011 stelde John Deere zijn nieuwe serie landbouwtrekkers voor, de R serie. Deze trekker zou de 30-serie vervangen. De nieuwe tractor werd al gauw een groot succes, niet enkel om zijn uniek uiterlijk, maar vooral om zijn betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie. John Deere blijft zich inzetten op deze drie pijlers. Met de nieuwe 6230R en 6250R zal het comfort nogmaals verhoogd worden. John Deere liet lang op hun Joystick wachten, maar nu is het zover. De Command-Pro wordt tot nu toe alleen op de 6230R en 6250R geleverd.  Andere modellen van de R serie zijn verkrijgbaar met 4 verschillende transmissi’s. De R serie beschikt over meer dan 20 modellen, van 25pk tot 620pk. Loonbedrijf Deroo uit Vleteren (B) kiest enkel voor John Deere tractoren, juist omdat ze zo betrouwbaar zijn. Zij beschikken over de 7230R, enkele 6R modellen een nog enkele tractoren van de 30-serie.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s