Dewulf KWATRO

Dewulf lanceerde in 2015 de compleet vernieuwde KWATRO. Deze vier rijïge zeefbandrooier is een oogstmachine die in alle omstandigheden perfect inzetbaar is. Eén van de grote voordelen is dat deze machine op zijn front rooit en zo de aardappelruggen ongeschonden blijven. Het ontwerp van de machine is zo gemaakt dat de rooier uiterst wendbaar is en de bodem minimale druk ondervindt. Met een 500pk sterke Scania motor wordt de machine volledig aangedreven.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s